Concert pascal
MOPAN Suceava

Documentarul Aventuri în Marea Britanie cu Bear Grylls va avea premiera în exclusivitate la BBC Earth pe data de 11 februarie, de la ora 23:50. Producţia îl urmăreşte pe aventurierul  Bear Grylls într-o călătorie epică de descoperire a celor mai extreme locuri din Marea Britanie.

Combinând inteligenţa şi profunzimea programelor de istorie naturală cu adrenalina emisiunilor de supravieţuire, noul documentar structurat în trei părţi ilustrează modul în care Bear analizează istoria oamenilor şi a locurilor pe care le vizitează, însufleţind fiecare poveste prin fapte convingătoare despre plantele, animalele şi  geologia fiecărui loc.

De la cățăratul pe fața abruptă a masivului Snowdon la explorarea înșelătorului sistem de trei peșteri din Yorkshire și cățăratul pe gheață pe vârful Ben Nevis, Bear se încumetă la unele dintre cele mai intimidante provocări pe care le poate oferi natura.

Aventurile lui încep în munţii din Snowdonia, North Wales, un peisaj modelat de erupţii vulcanice grandioase. Călătorind spre vest de munţii din Snowdonia, Grylls îşi începe aventura traversând cu şalupa Cardigan Bay, cel mai mare golf din Wales, cu o dimensiune de 80 de kilometri. Bear se află acolo pentru scufundări, un sport periculos şi uneori mortal, unde va plonja 15 metri până la fundul mării în căutarea unui animal de pradă exotic, cunoscut sub numele de creveta mantis.

Prin pasiunea sa pentru natură şi egalată doar de gustul pentru aventură, Grylls pune lumea înconjurătoare într-o perspectivă absolut nouă pentru publicul spectator. Captivant, informativ şi întotdeauna distractiv, acest documentar aduce o abordare nouă asupra serialelor din sălbăticie.

***

Despre BBC Worldwide

BBC Worldwide este principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC). Viziunea sa este de a crește brand-urile, publicurile, încasările și reputația BBC în lume. Acest lucru este atins prin investițiile în continut și prin comercializarea și difuzarea acestuia de către BBC la nivel global, în acord cu standardele și valorile BBC. De asemenea, businessul promovează la nivel global creativitatea britanică.

În 2014/2015, BBC Worldwide a generat profituri de 138,6 milioane de lire sterline, vânzări de 1.001,8 milioane și a returnat un număr-record de 226,5 milioane de lire sterline către BBC. Pentru informații detaliate cu privire la performanța BBC, vă rugăm vizitați:

http://www.bbcworldwide.com/annualreview

bbcworldwide.com

twitter.com/bbcwpress

Despre BBC Earth

BBC EARTH este un brand factual global care își propune să inspire publicul din Marea Britanie și din întreaga lume cu peisaje, povești și personaje incredibile din lumea naturii. Din punct de vedere comercial și internațional, brand-ul este gestionat de BBC Worldwide, divizia comercială a BBC. Încă de la lansare, brand-ul s-a dezvoltat prin mai multe platforme de televiziune, evenimente live, social media, atracții turistice, lansări și proiecții în cinematografe și online pe BBC.com. Din 2015, brand-ul BBC EARTH va lansa la nivel internațional o serie de programe noi, menite să-i ofere publicului conținut factual premium.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava