Concert pascal
MOPAN Suceava

Documentarul Orfanii Miraculoşi ai Naturii va avea premiera pe data de 24 ianuarie, de la ora 18:10 în exclusivitate la BBC Earth. Producţia prezentată de Ellie Harrison şi Max Hug Williams urmăreşte într-o manieră emoţionantă eforturile centrelor de salvare a animalelor din întreaga lume. Orfanii Miraculoşi ai Naturii prezintă oamenii extraordinari care şi-au dedicat vieţile protejării animalelor orfane din sălbăticie.

Viaţa în sălbăticie este întodeauna dificilă şi fiecare pui se bazează pe protecţia oferită de părinţii săi în periculoasele momente de început ale vieţii sale. Însă cum supravieţuiesc puii care şi-au pierdut mamele? În ultimii ani s-au făcut salturi uriaşe în înţelegerea modului de salvare şi reabilitare a orfanilor din sălbăticie. Câteodată, singura modalitate de învăţare a tehnicilor de salvare şi reabilitare vine din încercări şi greşeli, dar triumful care vine odată cu acestea creează o avalanşă de emoţii pentru îngrijitori.

În primul episod, filmat în Australia, Ellie îl întâlneşte pe Danny, puiul de koala care necesită îngrijiri 24 de ore din 24 şi pe Neil, un cangur pitic orfan, a cărui viaţă se poate sfârşi dacă Stella, îngrijitoarea lui, nu îi găseşte un companion.  În Costa Rica, Max îl are alături pe Newbie, un leneş cu trei degete care se luptă cu pneumonie. Sam, managerul centrului, face tot ce îi stă în putinţă pentru ca Newbie să învingă lupta cu virusul.

Episodul doi prezintă întâlnirea din Australia dintre Ellie şi Stacey, un urs marsupial plin de personalitate. În Costa Rica, Al, un furnicar extrem de relaxat învaţă să se descurce cu furnicile agresive ale junglei.

În episodul trei ne întoarcem în Costa Rica unde Pelotaas, leneşul orfan de 9 luni încearcă să înveţe câteva aptitudini vitale; să înoate şi să trăiască pe cont propriu. În Australia, cangurul de 8 luni, Harry este ajutat de îngrijitoarea lui, Stella, să socializeze cu alţi canguri pentru a se putea întoarce în sălbăticie. În apropiere de oraşul Melbourne, Bev se ocupă de salvarea unor orfani mai puţin obişnuiţi, Hannah şi Bugsy, doi lilieci de fructe cu vârsta de o lună.

Orfanii Miraculoşi ai Naturii ilustrează diferitele etape necesare îngrijirii acestor mici eroi – de la salvarea acestora în primele momente ale vieţii, până la a-i învăţa cum să îşi poarte singuri de grijă şi în final,  la eliberarea lor înapoi în sălbăticie. Vă propunem să vizionaţi succesele şi emoţiile acestor adevăraţi eroi.

****

Despre BBC Worldwide

BBC Worldwide este principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC). Viziunea sa este de a crește brand-urile, publicurile, încasările și reputația BBC în lume. Acest lucru este atins prin investițiile în continut și prin comercializarea și difuzarea acestuia de către BBC la nivel global, în acord cu standardele și valorile BBC. De asemenea, businessul promovează la nivel global creativitatea britanică.

În 2014/2015, BBC Worldwide a generat profituri de 138,6 milioane de lire sterline, vânzări de 1.001,8 milioane și a returnat un număr-record de 226,5 milioane de lire sterline către BBC. Pentru informații detaliate cu privire la performanța BBC, vă rugăm vizitați:

http://www.bbcworldwide.com/annualreview

bbcworldwide.com

twitter.com/bbcwpress

Despre BBC Earth

BBC EARTH este un brand factual global care își propune să inspire publicul din Marea Britanie și din întreaga lume cu peisaje, povești și personaje incredibile din lumea naturii. Din punct de vedere comercial și internațional, brand-ul este gestionat de BBC Worldwide, divizia comercială a BBC. Încă de la lansare, brand-ul s-a dezvoltat prin mai multe platforme de televiziune, evenimente live, social media, atracții turistice, lansări și proiecții în cinematografe și online pe BBC.com. Din 2015, brand-ul BBC EARTH va lansa la nivel internațional o serie de programe noi, menite să-i ofere publicului conținut factual premium.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava