MOPAN Suceava

Luni, 12 ianuarie, de la ora 23:00, BBC Knowledge prezintă reality-show-ul Politiștii Aerului, care urmărește povestea unităților de elicoptere ale Poliției Metropolitane și ale Poliției din sudul Yorkshire-ului și dezvăluie dramele pline de adrenalină care se desfășoară pe măsură ce acestea ajută la urmărirea și capturarea infractorilor înrăiți.

Șoferii periculoși iau măsuri disperate pentru a scăpa de poliție, însă Sierra Yankee Nine-Nine – arma de 4 milioane de lire sterline a Poliției din sudul Yorkshire-ului – are o rată de succes de 95% în prinderea infractorilor. De asemenea, elicopterul este implicat în Operațiunea Oceanul – o inițiativă de oprire a hoților care fură chei de la automobile de lux din zonă în valoare de sute de mii de lire sterline.

În Londra, elicopterele Poliției Metropolitane sunt implicate în orice fel de operațiuni, de la misiuni de căutare și salvare, la activități anti-teroriste și controlul mulțimilor. Acestea ajută, de asemenea, la menținerea păcii în timpul Carnavalului de la Notting Hill, când infractorii din capitala Angliei profită de faptul că poliția este concentrată într-o singură zonă.

Deși efectuează în medie trei arestări la fiecare 24 de ore, flota de 50 de elicoptere a Poliției Metropolitane îmbătrânește, iar trecerea timpului își face simțită prezența – este timpul pentru un upgrade care va transforma forțele de poliție și va inspira frica în rândul infractorilor din capitală.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava