MOPAN Suceava

BBC Knowledge va difuza seria de programe Adevărul despre corpul tău, începând de miercuri, 23 aprilie, de la ora 23:00, care dezvăluie adevărurile și miturile din jurul sănătății umane, dietelor și exercițiilor fizice.

Mai mult, sezonul Adevărul despre corpul tău prezintă procesele necunoscute ale organismului uman: Ce anume contribuie la modul în care reacționează simțurile noastre? Cum funcționează aparatul digestiv? Care sunt eforturile depuse de organismul nostru pentru a ne menține într-o formă fizică bună și pentru a ne apăra de viruși?

În Adevărul despre mișcare, miercuri, 23 aprilie, de la ora 23:00, Michael Mosley dezvăluie ultimele descoperiri științifice despre mișcare și prezintă motivul pentru care corpurile noastre răspund diferit pe parcursul unei ședințe de antrenament. Fie că este vorba de alergat, înot, ciclism sau hula-hoop, se spune că mișcarea regulată contribuie la îmbunătățirea condiției fizice și este foarte importantă pentru o viață fericită și sănătoasă. Este, oare, însă o abordare generalizată cel mai bun sfat?

În Adevărul despre grăsime, joi, 24 aprilie, de la ora 23:00, chirurgul Gabriel Weston dorește să descopere motivele creșterii în greutate. De la puterea hormonilor asupra apetitului la chirurgia stomacului, de la genetică la impactul pe care îl are dieta unei femei gravide asupra pruncului nenăscut, Gabriel descoperă o serie de explicații științifice ce stau la baza creșterii ratei de obezitate și cum ne poate ajuta știința să ne schimbăm.

În Mănâncă, postește și trăiește mai mult, miercuri, 30 aprilie, de la ora 23:00, Michael Mosley și-a stabilit un obiectiv ambițios: el își dorește să trăiască mai mult, să se mențină tânăr și să slăbească. Totuși, Michael nu își dorește să facă prea multe schimbări în ceea ce privește stilul lui de viață. Și crede că a găsit soluția: postul.

Cum să ajungi la vârsta de 101 ani, joi, 1 mai, de la ora 23:00, încearcă să găsească raspunsul la una dintre cele mai vechi întrebări din lume: Care este secretul unei vieți lungi și fericite? Se pare că există câteva comunități restrânse care au găsit răspunsul. Astfel, o vom cunoaște pe Ushi, o doamnă ce locuiește pe insula japoneză Okinawa, care tocmai a împlinit 103 ani și a cărei dietă are la bază sake-ul sau pe Marge din California care își amintește cutremurul ce a avut loc în San Francisco, în 1906, și căreia încă îi place să meargă pe bicicletă.

În Responsabilii pentru obezitate, începând de miercuri, 7 mai, de la ora 23:00, jurnalistul Jacques Peretti cercetează, pe parcursul a trei episoade, modalitățile profitabile prin intermediul cărora au fost revoluționate obiceiurile alimentare în ultimii 40 de ani. Analizând ipotezele cu privire la ceea ce este și ceea ce nu este sănătos, Peretti explorează, de asemenea, evoluția recomandărilor privind regimul alimentar și puterea marketingului și a publicității asupra alegerilor noastre.

În Aparatul digestiv, joi, 15 mai, de la ora 23:00, Michael Mosley dezvăluie interiorul corpului uman, din perspectiva aparatului digestiv. Michael discută cu experți medicali și explică funcțiile uimitoare care se derulează fără efortul nostru conștient.

Așadar, în lunile aprilie și mai, sezonul de programe Adevărul despre corpul tău, numai la BBC Knowledge, analizează știința medicală din spatele dietelor și exercițiilor fizice care au ca scop sănătatea trupului și a minții, descoperind, totodată, procesele necunoscute ale corpului uman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava