MOPAN Suceava

BBC Worldwide a anunţat prima producţie originală pentru BBC Earth numită Vreme Extremă – Supravieţuitorii, formată din 6 părţi care vor fi difuzate către sfârşitul anului de BBC Earth în reţelele de cablu din Polonia, Scandinavia, Turcia, România, Ungaria şi Slovenia. Produs de DSP, parte a grupului Endemol Shine, şi coprodus de televiziunea britanică Channel 5, BBC Worldwide are drepturile de difuzare în afara Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord şi Irlandei.

De-a lungul ultimului deceniu pe Pământ, am fost martorii celui mai puternic taifun, celui mai mare uragan din Atlantic şi a celei mai puternice furtuni de zăpadă din Himalaya, iar toate aceste fenomene au fost surprinse cu ajutorul camerelor de filmat. Acest documentar oferă mărturisirile fascinante ale celor care au întâlnit astfel de fenomene extreme în călătoriile lor prin lume. Imaginile incredibile din arhivele personale combinate cu explicaţiile ştiinţifice explică cum protagoniştii au sfidat şansele şi au supravieţuit.

Julie Swanston, Vice Preşedinte al Producţiilor Originale pentru BBC Earth a declarat: „Această coproducţie originală între BBC Worldwide şi Channel 5 este un exemplu foarte bun al televiziunii moderne şi de substanţă care va oferi în secţiunea Earth Unplugged aventuri tulburătoare, personaje excepţionale şi un foarte puternic mesaj global.”

Peste 38 de milioane de oameni pleacă anual din Marea Britanie pentru a scăpa de clima tipică a insulei. Câteodată, din păcate, câţiva ghinionişti găsesc condiţii atmosferice total diferite de cele pe care le căutau și sunt prinşi în situaţii extreme care le pun viaţa în pericol. Acest documentar prezintă câteva dintre aceste poveşti, printre care o regăsim şi pe cea a doi britanici prinşi în Filipine în mijlocul celui mai devastator taifun înregistrat vreodată. În ciuda pericolelor întâlnite, cei doi au sărit în ajutorul unui cuplu de bătrâni blocaţi în camera lor de la parterul hotelului de un val care i-a luat prin surprindere. Este prezentată, de asemenea, şi drumeţia familiei Brimble din sudul Franţei, transformată dintr-o simplă vacanţă rustică într-o situaţie extremă de supravieţuire când viiturile i-au luat prin surprindere şi le-a distrus tabăra.

BBC Worldwide este principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC). Viziunea sa este de a crește brand-urile, publicurile, încasările și reputația BBC în lume. Acest lucru este atins prin investițiile în continut și prin comercializarea și difuzarea acestuia de către BBC la nivel global, în acord cu standardele și valorile BBC. De asemenea, businessul promovează la nivel global creativitatea britanică.

În 2014/2015, BBC Worldwide a generat profituri de 138,6 milioane de lire sterline, vânzări de 1.001,8 milioane și a returnat un număr-record de 226,5 milioane de lire sterline către BBC. Pentru informații detaliate cu privire la performanța BBC, vă rugăm vizitați:

http://www.bbcworldwide.com/annualreview

bbcworldwide.com

twitter.com/bbcwpress

BBC EARTH este un brand factual global care își propune să inspire publicul din Marea Britanie și din întreaga lume cu peisaje, povești și personaje incredibile din lumea naturii. Din punct de vedere comercial și internațional, brand-ul este gestionat de BBC Worldwide, divizia comercială a BBC. Încă de la lansare, brand-ul s-a dezvoltat prin mai multe platforme de televiziune, evenimente live, social media, atracții turistice, lansări și proiecții în cinematografe și online pe BBC.com. Din 2015, brand-ul BBC EARTH va lansa la nivel internațional o serie de programe noi, menite să-i ofere publicului conținut factual premium.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava