MOPAN Suceava

Filmul horror românesc „Be My Cat: A Film for Anne” regizat de rădăuțeanul Adrian Țofei a fost selectat la festivalul de film Tromadance din New York City, unde va avea premiera pe coasta de est a SUA pe 30 iulie 2016.

Tromadance Film Festival este organizat de Troma Entertainment, fiind unul dintre cele mai importante festivaluri din lume dedicate filmelor independente și underground. Se află acum la cea de-a 17-s ediție, cu „Be My Cat: A Film for Anne” printre cele patru filme de lung-metraj selectate, celelalte trei fiind „Banjo”, „Raiders! The Story of the Greatest Film Ever Made” și „Night of Something Strange”.

 

Troma Entertainment și președintele Lloyd Kaufman au scris că „Be My Cat: A Film for Anne” este „intens, amuzant, sinistru, înfiorător și uimitor – o nouă capodoperă a genului horror”.

Este primul film horror found footage românesc, despre un tânăr din România ce recurge la gesturi șocante pentru a o convinge pe actrița hollywoodiană Anne Hathaway să joace în filmul său. Din distribuție fac parte actorii Adrian Țofei, Sonia Teodoriu, Florentina Hariton și Alexandra Stroe. Tromadance este al 12-lea festival internațional la care „Be My Cat: A Film for Anne” este selectat.

 

Trailerul filmului: https://youtu.be/e3J9fNrKE6U

„Be My Cat: A Film for Anne” selectat la Tromadance în New York, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava