Concert pascal
MOPAN Suceava

Bebe Rexha s-a supărat pe designerii care au refuzat să o îmbrace pentru gala de decernare a premiilor Grammy, pe motiv că este „prea mare”, potrivit contactmusic.com.

Vedeta pop în vârstă de 29 de ani, care este nominalizată la categoriile Grammy – ‘New Artist’ și ‘Country Duo/ Group Performance’, a postat pe Instagram un mesaj în care își exprimă furia față de refuzul unor designeri de a o îmbrăca la gala ce va avea loc pe 10 februarie, pe motiv că este mărimea 6-8! (adică 36-38/S-M).

Într-un video postat pe Instagram, Bebe Rexha a spus: „Așadar, în sfârșit am fost nominalizată la premiile Grammy și mi se pare cel mai tare lucru. Și, de cele mai multe ori, artiștii apelează la designeri pentru a le face rochii pe comandă, pentru covorul roșu… Mi-am pus și eu echipa să contacteze mai mulți designeri, iar cei mai mulți au refuzat pentru că sunt prea mare. Dacă mărimea 6-8 este prea mare, atunci nu mai știu ce să vă spun. Atunci nu vreau să port nenorocitele voastre de rochii. Pentru că e o nebunie… Vreți să spuneți că femeile din această lume, care sunt mărimea 8 ori mai mari, nu sunt frumoase și nu vă pot purta creațiile.”

Bebe va participa la gala de decernare a premiilor Grammy și va fi îmbrăcată de designerul August Getty, cu care a mai colaborat și în trecut și care a mai creat în trecut outfit-uri pentru celebrități precum Kim Kardashian West, Paris Hilton, Miley Cyrus și Katy Perry.

Fondatorul brand-ului August Getty Atelier, în vârstă de 24 de ani, a comentat la postarea cântăreței: „Ești frumoasă! Fiecare femeie, în orice formă, este frumoasă! Anunță-mă când să mă apuc de schițat.”

Lângă clipul postat pe rețeaua de socializare, Bebe Rexha a scris: „Îmi pare rău, trebuia să mă eliberez de această presiune. Dacă nu îți place felul meu de a mă îmbrăca, ori felul în care cânt – asta este altceva. Dar nu poți spune că nu îmbraci pe cineva, pentru că nu are o mărime corespunzătoare unui model. Încurajați femeile să își iubească trupurile, în loc să le faceți să simtă că nu sunt cum trebuie. Suntem frumose în orice mărime! Mică sau mare! Șiiiiii eu și mărimea mea 8 vom merge la Grammy! #LOVEYOURBODY.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava