MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, consideră că președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban sunt datori cu răspunsuri publice la o serie de întrebări cheie în scandalul Unifarm. ”Dacă Orban a vorbit în timpul pandemiei cu patroana firmei implicate în scandalul de corupție de la UNIFARM. Dacă Orban confirmă sau infirmă informațiile apărute în presă cu privire la presiunile sale asupra directorului UNIFARM Dacă Iohannis a fost informat în prealabil de faptele de corupție de la UNIFARM. Dacă DA, de ce l-a protejat pe Orban, daca NU, ce măsuri a luat în fața vulnerabilizării statului român, în condițiile în care serviciile nu au putut detecta o afacere de corupție atât de amplă”, sunt întrebările enunțate de Bejinariu la care ar trebui să răspundă Iohannis cu Orban.

El opinează că prin tăcerea lor ”nu doar că se fac complici la escrocheriile care au atentat la banii publici dar sfidează pur și simplu suferința și restricțiile pe care oamenii au fost nevoiți să le suporte în timp ce șmecherii partidului liberal se îmbogățeau”.

DNA l-a pus sub control judiciar pentru 60 de zile pe directorul companiei de stat Unifarm, Adrian Ionel. Procurorii îl bănuiesc că a cerut unui reprezentant al unei firme private, suma de 760.000 de euro, bani cu care Unifarm să atribuie un contract de achiziţie pentru 250.000 de combinezoane şi trei milioane de măşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava