MOPAN Suceava

Belinda Carlisle a mărturisit că nu își ascultă niciodată propriile melodii și că multe dintre piesele vechi îi aduc aminte de perioada în care era dependentă de droguri.

Celebra cântăreață – cunoscută peste tot în lume pentru hit-uri precum ‘Heaven Is a Place on Earth’, ‘Leave a Light On’, sau ‘(We Want) The Same Thing’ – a spus, potrivit contactmusic.com: „Pur și simplu nu îmi ascult muzica. O fac doar atunci când muncesc, atunci când trebuie să pregătesc melodiile. Albumul meu de debut nu l-am ascultat de peste 20 de ani.”

Fosta componentă a trupei Go-Go’s a spus că unele dintre cântecele sale îi provoacă amintiri dureroase. Cel de-al șaselea LP al ei, ‘A Woman and a Man’, este unul dintre cele mai greu de ascultat. Într-un interviu acordat revistei Classic Pop, Belinda, în vârstă de 62 de ani, a spus: „Acel album este teribil, eram în cea mai cumplită perioadă a dependenței mele. Cred că are incluse și câteva piese decente, dar marea majoritate nu sunt foarte bune. Nu pot asculta acel disc. Dar când spun acest lucru în interviuri fanii reacționează ‘Ce spui? Este un album minunat’. Ei bine, fie… dar nu cred că este. Nu eram prezentă, așa cum ar fi trebuit și cred că se simte.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava