Concert pascal
MOPAN Suceava

Bella Hadid (26 de ani) a fost desemnată cea mai elegantă persoană de pe planetă, de către revista British GQ. Supermodelul american, care are o avere de 25 de milioane de dolari, a fost lăudat pentru „capacitatea sa de a face să funcționeze absolut orice outfit, de la îmbrăcămintea pentru bărbați, la cea de femei, office sau de ocazie”, notează click.ro.

British GQ a spus că „versiunea lor preferată” a lui Hadid este atunci când se îmbracă în haine masculine, mocasinii Prada,  și jachete mari din denim. Aceste ținute sunt  „clasice și necomplicate în același timp”. „Hadid poartă îmbrăcăminte pentru bărbați mai bine decât majoritatea bărbaților. Ea poate să facă orice să arate bine”, au declarat cei de la GQ Magazine, potrivit sursei citate.

Bella Hadid este unul dintre cel mai bine plătite modele din lume și e fiica dezvoltatorului imobiliar palestinian-iordanian Mohamed Hadid și al fostului manechin Yolanda Hadid. Sora ei, Gigi Hadid, este și ea model și are o avere de 29 milioane de dolari.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/bella-hadid-numita-cea-mai-stilata-femeie-din-2222728.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava