Concert pascal
MOPAN Suceava

Antena 1 şi PRO TV au dat în ultimii 10 ani premii de peste 2 milioane de euro la show-urile de talente „MasterChef”, „Chefi la cuţite”, „X Factor” şi „Vocea României”. Un sfert din bani au luat calea afacerilor cu restaurante care a înflorit în toată ţara datorită investiţiei de 560.000 de euro. Click! vă spune ce câştigători au reuşit să-şi vadă visul împlinit.

Filipineza Bella Santiago (29 de ani) a câştigat „X Factor” (Antena 1) şi marele premiu de 100.000 de euro în decembrie 2018. După un an de la victorie, ea a deschis un restaurant cu specific filipinez în zona de nord a Capitalei.

Mihai Chiţu (40 de ani), câştigător la „Vocea României” (PRO TV) în 2013, s-a asociat cu un prieten şi din premiul de 100.000 de euro a deschis o pizzerie la doi paşi de staţia de metrou „Nicolae Grigorescu”. Localul oferă şi livrare la domiciliu. În plus, Mihai susţine frecvent concerte în propriul local şi îşi continuă cariera muzicală în paralel cu restaurantul.

CITEȘTE ARTICOLUL COMPLET PE: https://www.click.ro/vedete/romanesti/castigatorii-concursurilor-tv-au-restaurante-de-560000-eu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava