MOPAN Suceava

Ben Affleck a dezvăluit că a renunțat să mai regizeze și să mai apară în ‘Batman’, după ce un prieten i-a spus că realizarea acestei pelicule îl va face să bea foarte mult alcool.

Actorul în vârstă de 47 de ani l-a interpretat pe Caped Crusader în trei din filmele DC Extended Universe, dar după ce a acceptat inițial să scrie, regizeze și să joace într-un nou film din serie, în ianuarie 2019 s-a retras din proiect.

Într-un profil făcut de New York Times, actorul – care urma să regizeze şi să joace rolul principal în filmul DC – a vorbit între altele despre lupta cu dependenţa de alcool.

Perioada tumultuoasă în care a lucrat la ‘Justice League’, film ce a generat încasări dezamăgitoare, a fost un element important în decizia retragerii din franciza ‘Batman’. „Am arătat scenariul ‘The Batman’ şi mi s-a spus ‘Cred că scenariul e bun. Şi mai cred că vei bea până vei muri dacă vei trece prin ce ai trecut iar’.”, a povestit Ben Affleck, potrivit contactmusic.com.

Ben Affleck a jucat prima dată rolul Cavalerului Negru în ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, în 2016. În acelaşi an, el a revenit în rol în ‘Suicide Squad’. Deşi scenariul noului film era finalizat, regizorul Matt Reeves, care a preluat în 2017 cârma proiectului, a decis să scrie propria versiune.

În rolul principal al ‘The Batman’ este distribuit Robert Pattinson, iar filmul urmează să fie lansat pe 25 iunie 2021.

Cel mai recent film în care a jucat Affleck este ‘The Way Back’, regizat de Gavin O’Connor, care va fi lansat pe 6 martie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava