Concert pascal
MOPAN Suceava

Ben Affleck spune că ‘cea mai frumoasă parte din viața lui’ este creșterea copiilor săi.
Regizorul filmului ‘Argo’ – care are trei copii împreună cu soția lui, Jennfier Garner, pe Violet, 7, Seraphina, 4, și pe Samuel în vârstă de un an și trei luni – a declarat într-un interviu recent că cel mai frumos mod de a-și trăi viața este creșterea copiilor săi, informează contactmusic.com.

El a declarat pentru resvista Us Weekly, potrivit sursei citate: ”Copiii noștri sunt foarte dulci. Este minunat. Creșterea copiiilor este cel mai bun lucru pe care, cred eu, o persoană l-ar putea face în viață, sau cel puțin, în ceea ce mă privește. Știu care este cea mai frumoasă parte din viața mea este: copiii mei. Asta nu înseamnă că nu sunt și alte lucruri minunate în viață, dar știu care este centrul universului meu.”

Starul în vârstă de 40 de ani are grijă ca ‘meseria’ de tătic să nu-i afecteze cariera și a mărturisit că este foarte fericit că a găsit o balanță între viața personală și cea profesională.
El a adăugat, conform aceleași surse: ”În ceea ce mă privește, am descoperit că lucrez mult mai bine când am o balanță în viața mea. Lucrez foarte, foarte din greu. Sunt în acel punct în viața mea în care nu-mi doresc să fac altceva decât să muncesc din greu, să muncesc câte 18 ore pe zi, să mă dedic complet și să simt că investesc totul în muncă și familie.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava