Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul și regizorul Ben Affleck – care are trei copii împreună cu soția sa, Jennifer Garner, pe Violet, de șapte ani, Seraphina, patru și pe micuțul Samuel în vârstă de 15 luni – a mărturisit că nu-și mai dorește un copil, pentru că este mulțumit și fericit cu trei, informează contactmusic.com.
El a declarat, potrivit sursei citate: ”Nu îmi mai doresc alți copii. Ne este foarte bine așa. Trei îmi ajung! E destul!”

Starul în vârstă de 40 de ani s-a căsăorit cu Jennifer, 41, în 2005, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei de acțiune ‘Daredevil’, iar într-un interviu recent devotatul soț și tată a declarat că cel mai frumos mod de a-și trăi viața este creșterea copiilor săi împreună cu soția sa.
Affleck a declarat, potrivit aceleași surse:”Copiii noștri sunt foarte dulci. Este minunat. Creșterea copiiilor este cel mai bun lucru pe care, cred eu, o persoană l-ar putea face în viață, sau cel puțin, în ceea ce mă privește. Știu care este cea mai frumoasă parte din viața mea este: copiii mei. Asta nu înseamnă că nu sunt și alte lucruri minunate în viață, dar știu care este centrul universului meu.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava