Ben Stiller a suferit o intervenţie chirurgicală în urmă cu doi ani pentru a se trata de cancer la prostată, un diagnostic care a venit “ca un fulger”. Starul în vârstă de 50 de ani a declarat, marți, în timpul unei emisiuni de radio, potrivit contactmusic.com: „Vestea a venit ca un fulger pentru mine, nu m-am așteptat deloc. La început, nu știam ce se va întâmpla în continuare. Eram speriat. A fost de parcă a oprit totul în viața mea, pentru că nu ai cum să-ți faci planuri, nici măcar să mergi la un film, când habar nu ai ce se va întâmpa cu viața ta.”

După ce s-a împăcat cu diagnosticul, Ben a căutat informații despre boala sa și l-a sunat pe colegul său de breaslă Robert DeNiro, care a supraviețuit cancerului de prostată, pentru a-i cere sfaturi. „Primul lucru pe care l-am făcut după diagnosticare a fost să caut mai multe informații pe internet. Am văzut că și DeNiro s-a confruntat cu aceeași boală. L-am sunat imediat.”,, a povestit actorul.

Ben Stiller, care a reușit să învingă cancerul, a spus că a făcut aceste mărturisiri cu speranța că îi va încuraja pe bărbați să efectueze un test pentru a identifica această boală la timp. „Faptul ca am facut testul PSA (Prostate Specific Antigen) mi-a salvat viata, de aceea va scriu acum”, a scris starul pe Twitter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava