Concert pascal
MOPAN Suceava

Ben Stiller a suferit o intervenţie chirurgicală în urmă cu doi ani pentru a se trata de cancer la prostată, un diagnostic care a venit “ca un fulger”. Starul în vârstă de 50 de ani a declarat, marți, în timpul unei emisiuni de radio, potrivit contactmusic.com: „Vestea a venit ca un fulger pentru mine, nu m-am așteptat deloc. La început, nu știam ce se va întâmpla în continuare. Eram speriat. A fost de parcă a oprit totul în viața mea, pentru că nu ai cum să-ți faci planuri, nici măcar să mergi la un film, când habar nu ai ce se va întâmpa cu viața ta.”

După ce s-a împăcat cu diagnosticul, Ben a căutat informații despre boala sa și l-a sunat pe colegul său de breaslă Robert DeNiro, care a supraviețuit cancerului de prostată, pentru a-i cere sfaturi. „Primul lucru pe care l-am făcut după diagnosticare a fost să caut mai multe informații pe internet. Am văzut că și DeNiro s-a confruntat cu aceeași boală. L-am sunat imediat.”,, a povestit actorul.

Ben Stiller, care a reușit să învingă cancerul, a spus că a făcut aceste mărturisiri cu speranța că îi va încuraja pe bărbați să efectueze un test pentru a identifica această boală la timp. „Faptul ca am facut testul PSA (Prostate Specific Antigen) mi-a salvat viata, de aceea va scriu acum”, a scris starul pe Twitter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava