Concert pascal
MOPAN Suceava

Volodimir Zelenski a avut parte de o vizită „de tot râsul”, am putea spune, dacă ne gândim la cariera monumentală, de actor sau producător al unor filme și seriale consacrate de comedie, a musafirului, Ben Stiller, notează click.ro.

Însuși Zelenski este un fost actor de comedie, așa că dialogul dintre cei doi a fost, cu siguranță, unul relaxat, luni, 20 iunie.

Totuși, nu în această calitate a vizitat Ben Stiller Ucraina, țară răvășită în urma invaziei Armatei Rusiei. Artistul are funcția onorifică de „Ambasador al bunăvoinţei” din partea Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi –  UNHCR. „A fost o onoare să îl cunosc pe președintele Zelenski, cu ocazia Zilei Mondiale a refugiațiilor, ca parte a vizitei mele, în calitate de reprezentant al UNHCR. Să rămânem solidari cu oamenii care sunt nevoiți să fugă din Ucraina și restul țărilor din lumea întreagă, și să atragem atenția asupra problemelor umanitare”, a transmis Ben Stiller pe contul său Twitter.

Personal, președintelui Zelenski, Ben Stiller i-a transmis „Sunteți eroul meu! Modul în care ați reușit să mobilizați întreaga țară este de admirat. E greu de înțeles ce se întâmplă aici, până nu vezi cu ochii tăi”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/ben-stiller-si-volodimir-zelenski-intalnire-la-638830.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava