Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul din ´Sherlock´ și Sophie Hunter au devenit părinții unui copil, după ce s-au căsătorit în prima parte a anului, conform contactmusic.com. Actorul născut în Londra, Benedict Cumberbatch, și soția lui Sophie Hunter sunt acum mândrii părinți ai unui băiețel, a informat BBC sâmbătă, 13 iunie.

Într-o declarație, un purtător de cuvânt al vedetei din ´Sherlock´ a spus: ˝Benedict Cumberbatch și Sophie Hunter sunt încântați să anunțe venirea pe lume a frumosului lor fiu. Rugăm mult pe toată lumea să respecte intimitatea familiei în următoarele câteva săptămâni extrem de importante.˝

Benedict și regizoarea de teatru Sophie s-au întâlnit în cadrul thriller-ului ´Burlesque Fairytales´ în anul 2009. Rareori fotografiată înainte de logodnă, perechea a ținut relația departe de ochii presei. Au anunțat că își întemeiază o familie în luna ianuarie, înainte de a se căsători într-o ceremonie privată pe Isle of Wight, pe coasta de sud a Angliei, de Valentine’s Day.

Proaspătul tătic mai are un motiv de bucurie: actorul, în vârstă de 38 de ani, a fost inclus pe lista distincțiilor acordate în contextul evenimentelor care marchează aniversarea oficială a reginei Marii Britanii, pentru serviciile aduse prin opere caritabile și în domeniul artelor. Numele său este unul dintre cele care au ajuns în presă înaintea anunțului oficial, mai scrie sursa citată.

Starul a primit o nominalizare la premiile Oscar în acest an pentru apariția sa în rolul matematicianului Alan Turing în filmul ´The Imitation Game´. Alte personaje interpretate de el au fost Khan în pelicula ´Star Trek Into Darkness´ și Necromancer în trilogia ´The Hobbit´. El a mai fost distribuit și în rolul principal din filmul Marvel ´Doctor Strange´, așteptat să apară în cinematografe în octombrie 2016.

Cumberbatch îl va interpreta și pe Shere Khan în fantezia de aventuri ´Jungle Book: Origins´, regizată de Andy Serkis, dar premiera acesteia va avea loc abia în 2017.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava