Concert pascal
MOPAN Suceava

Vara este unul dintre anotimpurile care ne oferă multe beneficii mai ales prin bogăția de fructe și legume. Unul dintre marile secrete ale sănătății și a unui zâmbet de succes este acela de a folosi resursele naturale în favoarea noastră. Ritualurile de îngrijire ale danturii și o relație apropiată și sinceră cu medicul dentist sunt, de asemenea, alte secrete pentru un zâmbet sănătos.

Medicul dentist Dr. Taner Chemal încurajează ca obiceiurile de zi cu zi ale fiecărui pacient să implice și remedii naturale pentru o sănătate optimă a cavității orale. ” „Un măr pe zi va ține nu numai medicul departe, ci și dentistul!”. „Fructul de aur”, mărul, curăță și albește dinții – mestecatul mărului îndepărtează mecanic resturile alimentare și de placă bacteriană de pe și dintre dinți, stimulând totodată secreția de salivă și contribuind astfel la menținerea unui ph salivar neutru. Dinții sunt ancorați în oasele maxilare – florizina, o substanță din compozitța mărului crește densitatea osoasă, iar borul, un alt ingredient conținut de mere, întărește oasele”, explică doctor Chemal.

De asemenea, beneficii grozave pentru dinți putem obține și folosind căpșunile. Mai ales în ceea ce privește albirea: ”Grație acidului malic din conținutul căpșunilor, smalțul poate fi albit într-un mod natural! Striviți 2-3 căpșuni, amestecați pasta rezultată cu puțină apă minerală și aplicați conținutul pe suprafața dinților cu ajutorul unei periuțe dentare moi. După circa 5 minute periați dinții cu o periuță de consistență medie, clătiți gura și gata. Veți observa clar că dinții dvs sunt mai albi. (asigurați-vă că îndepărtați sâmburii mici ai căpșunilor dintre dinți cu ajutorul aței dentare)”, punctează dr. Chemal.

Nu uitați că orice problemă stomatologică se poate rezolva cu ajutorul tehnicilor avangardiste și a tehnologiei de ultima oră. Aveți grijă de sănătatea dinților dvs pentru un zâmbet de succes.

Medicul dentist Dr. Taner Chemal cu competență în implantologie orală și cu peste 15 ani de experiență în reabilitări simple sș complexe cu implant dentar este fondatorul clinicilor Implantodent (www.implantodent.ro) și a creat un concept unic pe piața românească axat strict pe profesionalism, performanță, eficiență, calitate, excelență. Pregătirea sa și a întregii sale echipe în domeniu, cursurile practice de specializare urmate în cele mai prestigioase centre din lume i-au ajutat pe specialiști să devină pionieri pentru țara noastră în tot ceea ce înseamnă domeniul stomatologic atât la nivel de manopere, cât și la capitolul tehnologie avangardistă.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava