Concert pascal
MOPAN Suceava

Benji Madden i-a transmis, cu ocazia împlinirii vârstei de 46 de ani, un mesaj plin de laude soției sale, actrița Cameron Diaz.

Chitaristul în vârstă de 39 de ani a scris pe contul său de Instagram, joi, potrivit contactmusic.com: „La mulți ani, iubire! Ar fi atât de multe lucruri de scris, mă faci mândru din atât de multe motive și ești atât de specială! Îți mulțumesc pentru că îmi ești cel mai bun prieten, cea mai bună parteneră de viață și pentru că m-ai luat în această călătorie a mariajului. Modul în care îți trăiești viața de zi cu zi, compasiunea pentru lume – totul strălucește în ochii tăi și mă inspiri să fiu un om mai bun, cât de bun pot. Ești cea mai atre. Sunt atât de mândru că sunt al tău – pentru totdeauna – și că pot să îți spun unica mea iubire. Dragoste adevărată.”

În altă ordine de idei, în urmă cu aproximativ un an, Cameron Diaz spunea că este nerăbdătoare să facă un copil împreună cu soţul ei, Benji Madden, deși încă se bucură de statutul de ‘casnică’.

Actriţa în vârstă de 45 de ani – care nu a mai jucat într-o producţie nouă din 2014, când a apărut în ‘Annie’ – a decis să se retragă din lumina reflectoarelor de când s-a căsătorit, în 2015.

„Cameron nu a vrut să mai lucreze. Se bucură să fie casnică. Îşi doreşte foarte mult să devină mamă. În acest moment ar fi foarte fericiţi amândoi, dacă ea ar rămâne însărcinată. Chiar ar vrea să aibă şansa de a deveni părinţi.”, a spus la acea vreme o sursă apropiată vedetei pentru revista Us Magazine, conform contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava