Senatorul PSD de Suceava, Neculai Bereanu, consideră că în ultima perioadă de timp s-au cheltuit sume importante de bani pentru câinii fără stăpân. Neculai Bereanu a arătat că în ciuda acestui fapt câinii comunitari rămâneau în continuare în spaţiile de joacă pentru copii. „Din punctul meu de vedere cred că în ultimii ani s-au cheltuit foarte mulţi bani pentru menţinerea lor la locurile de joacă pentru copii. S-au cheltuit bani şi erau menţinuţi acolo”, a spus Bereanu.

El a arătat că această problemă va fi rezolvată odată cu intrarea în vigoare a noii legi cu privire la câinii fără stăpân. „Eu cred că în sfârşit prin această lege există cadrul legal ca aceşti câini comunitari să fie strânşi de pe străzile localităţilor din România. Iar într-o perioadă cât mai scurtă să nu mai avem de a face cu câinii fără stăpân prin localităţile noastre, să putem circula liniştiţi, mai ales copiii şi bătrânii. Această lege conferă cadrul legal atât pentru protejarea câinilor, cât şi pentru protejarea cetăţenilor”, a explicat Bereanu. El a mai spus că în baza acestei legi, câinii comunitari vor putea fi ţinuţi timp de 14 zile în adăposturi, după care există reguli clare cu privire la cine şi cum îi poate adopta, şi ce se va întâmpla cu ei dacă nu vor fi adoptaţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • Sardinio

    Pana acum nu ai gangurit, pigmeule, ai tacut, n-ai avut opinii si nici revelatii, acum, gata, ai si tu opinii, ai tu de spus ceva, bruta retardata. Ce stii tu, ma , de caini si de banii cheltuiti cu acestia?

    Vezi-ti de merele tale ca a venit toamna si mai lasa evaziunea ca punem DNA-ul pe urmele tale. Si plateste-ti datoriile la banci, lasa cainii, pune mana pe carte si invata, ca ai chiulit 40 de ani si abia ragai cateva cuvinte. Sant convins ca daca o sa scrii ceva fugim din tara.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava