MOPAN Suceava

Senatorul PSD de Suceava, Neculai Bereanu, i-a adresat o interpelare preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Turism, Anca Pavel Nedea, în care îi solicită acesteia să spună când va fi terminată pârtia de schi de pe Rarău. Neculai Bereanu i-a transmis preşedintelui ANT că pârtia este una dintre investiţiile extrem de importante aflate în curs de derulare în municipiul Câmpulung Moldovenesc, lucrările fiind finalizate în proporţie de 80%. Neculai Bereanu a amintit că investiţia a fost demarată printr-o Hotărâre de Guvern, cu finanţare din bugetul dezvoltării regionale si turismului. „Lucrările au început în anul 2011 şi ar fi trebuit sa se finalizaze in anul 2012. Consecinţele nefinalizării acestei investiţii sunt extrem de negative. În primul rând, există riscul degradării lucrurilor şi utilajelor de transport instalate şi în al doilea rând, cheltuielile cu paza şi întreţinerea investiţiei sunt o povară grea şi nejustificată pentru primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc”, a declarat senatorul PSD de Suceava. Neculai Bereanu a subliniat faptul că finalizarea pârtiei de schi de pe Rarău ar contribui la dezvoltarea turismului în întreaga zonă, dar şi la crearea unui numar important de locuri de muncă.

În final, Bereanu i-a solicitat preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Turism să precizeze când vor fi alocate fondurile pentru finalizarea pârtiei de schi de pe Rarău şi termenul când vor fi terminate lucrările.

Bereanu vrea să afle de la şeful Autorităţii Naţionale de Turism când va fi finaliztată pârtia de pe Rarău, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava