MOPAN Suceava

Berlinala 2022: Legendara actriţa franceză Isabelle Huppert (68 de ani), cunoscută din filme precum «Elle» şi «Sauve qui peut (la vie)», va fi distinsă la ediţia de anul viitor a Festivalului de Film de la Berlin cu Ursul de Aur onorific pentru întreaga sa activitate, notează click.ro.

Sunt anunțate momente emoționante pentru îndrăgita actriță! Isabella Huppert, care a lucrat de-a lungul carierei cu cineaşti precum Claude Goretta, Jean-Luc Godard, Claude Chabrol, Michael Haneke şi Paul Verhoeven, va fi şi subiectul unei retrospective la cea de-a 72-a ediţie a festivalului. Berlinala 2022 a fost programată să aibă între 10 şi 20 februarie, anul viitor.

Ea a mai fost nominalizată la Oscar pentru rolul din «Elle», film regizat de Verhoeven, şi a fost de două ori premiată la Cannes pentru interpretare. Acum, starul va primi trofeul onorific în cadrul unei gale programate pentru 15 februarie, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/berlinala-2022-isabelle-huppert-ursul-de-aur-406541.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava