• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Gwyneth Paltrow este ‘o prietenă incredibilă’, potrivit celei mai bune prietene ale sale, Beyonce.
Faimoasa cântăreaţă, care are o fetiţă de 13 luni, pe Blue Ivy, a mărturisit că este foarte fericită că se poate baza oricând pe actriţa care a jucat în ‘Iron Man’, care are doi copii, pe Apple, de opt ani, şi pe Moses, de şase ani.
Beyonce a declarat, potrivit contactmusic.com: „Este incredibilă. Este o prietenă minunată. Cred că, pentru noi, să avem grijă de fetele noastre este atât de important şi … deasemenea, să facem lucrurile după cum credem noi că este mai bine; aşa că, voi fi în continuare protectivă şi mă voi asigura că Blue Ivy va avea o copilările minunată.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava