Concert pascal
MOPAN Suceava

Beyonce le-a făcut fanilor ei o surpriză: vineri a lansat pe iTunes cel de-al cincilea album de studio din carieră, fără promovarea prealabilă, fără presă, fără publicitate, informează contactmusic.com. Pe noul material discografic, numit ‘BEYONCE’, se regăsesc 14 cântece și 17 videoclipuri. Printre persoanele cu care Beyonce a colaborat pentru realizarea noului disc se află soțul acesteia, Jay Z, fata ei, Blue Ivy Carter, rapper-ul Drake, Justin Timberlake, Kelly Rowland și Michelle Williams.

Cântăreața a anunțat albumul pe Instagram prin intermediul unui clipuleț video în care spunea simplu: ‘Surprise!’ (Surpriză!). În schimb, a postat pe Facebook un video mai lung în care a explicat fanilor ei de ce a ales să lanseze albumul printr-o metodă neobișnuită, fără să-l promoveze.

”Nu am vrut să-mi lansez albumul așa cum am făcut de obicei. Simt că sunt capabilă să le vorbesc direct fanilor mei. Sunt atât de multe lucruri care intervin între muzică, artist și fani. Am simțit că nu vreau ca cineva să anunțe când va fi lansat noul meu disc. Am dorit să-l lansez atunci când a fost gata, direct de la mine, pentru fanii mei.”, și-a motivat Beyonce alegerea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava