MOPAN Suceava

Odată la ceva vreme, apare o culoare care este denumită „cea a sezonului” sau „a lunii”, în funcție de cât timp reușește să se mențină printre favorite. Nu știm exact cum ia naștere acest trend, dar odată ce câteva vedete își fac apariția la evenimentele mondene îmbrăcate într-o anumită nuanță, la scurt timp intră în funcțiune efectul de turmă și celelalte le urmează exemplul, notează click.ro.

În ultima perioadă, se pare că nuanța câștigătoare a acestui sezon este galbenul, care intră, de asemenea, și în paleta culorilor toamnei și este numai potrivită pentru ținute care să atragă lejer atenția asupra lor, fiind o culoare mai „țipătoare”. Celebra cântăreața Beyonce, spre exemplu, pare că îndrăgește galbenul din ce în ce mai mult, având în vedere că într-un timp scurt a optat pentru purtarea a două ținute spectaculoase de gală de această culoare. O altă iubitoare de galben este și tenismena Serena Williams, care a purtat o ținută extravagantă pe covorul roșu, formată dintr-o rochie lungă galben-gutuie, pe care au fost cusute mai multe ornamente florale, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/beyonce-si-alte-vedete-au-facut-obsesie-pentru-rochiile-galbene-ce-spune-aceasta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava