Concert Pascal

Beyonce nu merge la audiții.
Cântăreața a vrut să dea voce unui personaj Disney în filmul ‘The Princess and the Frog’, dar a refuzat să dea probă pentru rol, informează showbizspy.com.
Jean Rudin – a cărei carte ‘Confessions of a Casting Director’ apare în decembrie – a vorbit într-un interviu acordat ziarului New York Post despre perioada în care Beyonce a lucrat la Disney.

”Beyonce aștepta oferte, dar la audiții nu avrut să meargă, așa că nu a primit rolul. Tyra Banks, Jennifer Hudson… au vrut rolul. Alicia Keys a venit la audiții de trei ori… Au trebuit să cânte, le-am spus clar de la început că vor cânta pe partituri. Tyra a venit cu un CD, dar nu a contat pentru că a fost foarte drăguță și amabilă. Până la urmă, am ales-o pe Anika Noni Rose care s-a dovedit a fi cea mai potrivită. Și… ai nevoie să lucrezi cu oameni drăguți.”, a spus Jean Rudin, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava