Concert pascal
MOPAN Suceava

 

Escapada romantică de la Paris s-a încheiat marţi pentru Bianca Drăguşanu (36 de ani) după trei zile de răsfăţ în adevăratul sens al cuvântului. Blondina a revenit în România, ieri în jurul prânzului şi a aterizat pe Aeroportul Otopeni încărcată de bagaje. Fosta prezentatoare Kanal d a făcut „prăpăd” în magazinele de lux din capitala Franţei şi a golit cardurile de credit. O victimă declarată a modei, blondina le-a povestit prietenelor că s-a întors cu două valize în care a îndesat mai multe perechi de pantofi, iar fotoreporterii Click! au surprins imagini savuroase cu ea făcând paradă cu pungile brandurilor de lux.

Surse din anturajul vedetei au povestit pentru Click! că Bianca a cheltuit aproximativ 20.000 de euro pe două poșete şi nu mai puţin opt perechi de pantofi de lux, încălțămite pe care va trebui să mai aştepte până să o scoată la plimbare în această toamnă, căci peste doar câteva zile vedeta va pleca la filmările emisiunii Asia Express, în India, alături de sora ei Oana, cu care va face echipă.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/bianca-dragusanu-spart-20000-de-euro-la-paris-pe-posete-si-pantofi-de-lux-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava