Concert pascal
MOPAN Suceava

La 7 ani de la divorțul de Victor Slav, Bianca Dăgușanu a făcut dezvăluiri despre sfârșitul mariajului ei de numai un an cu fostul prezentator de la Kanal D.

Bianca și Victor Slav au divorțat în 2014, după ce fosta asistentă a lui Dan Capatos a fugit, chiar în timpul mariajului, la Paris cu fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea, într-o escapadă romantică. “Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie. Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: «eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună»”, a declarat Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show”, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/bianca-dragusanu-adevarul-despre-divortul-de-victor-slav-el-mai-tras-de-mine

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava