• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bianca Drăgușanu (33 de ani) face ce face și ajunge mereu pe masa chirurgului estetician. Vedeta a făcut recent o vizită la doctorul ei, Cătălin Bradea, în care are foarte mare încredere, pentru a o face să fie și mai frumoasă, scrie click.ro.

Vineri (7 august), Bianca a publicat o fotografie în care apare alături de medicul ei chirurg. Frumoasa vedetă a făcut o nouă vizită la clinica lui pentru a-și menține „bunurile” intacte, potrivit sursei citate.

În dreptul pozei, Bianca a scris, fără să se ascundă, că a avut o intervenție la nivelul buzelor.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/bianca-dragusanu-apeleaza-din-nou-la-chirurg-iata-ce-si-mai-tunat-foto

Sursa foto: www.facebook.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava