MOPAN Suceava

Bianca Drăgușanu e „la cuțite” cu Cătălin Măruță! Aceasta a fost invitată în emisiunea lui Măruță în urmă cu doar câteva zile, declarându-se extrem de dezamăgită de subiectele pe care le-a abordat prezentatorul. Mai mult decât atât, Bianca a explicat că nu va mai călca niciodată în emisiunea lui, potrivit click.ro.

Nu este prima situație de acest gen în care Cătălin Măruță este implicat, prezentatorul TV fiind acuzat de lipsă de profesionalism și dorință de rating de mai mulți invitați, printre care și Alexandra Stan.

Deși încă de la început a stabilit că totul va decurge cum trebuie, deoarece știa de la alte persoane că situația ar putea degenera, Bianca Drăgușanu s-a arătat extrem de dezamăgită de ultima ei experiență în emisiunea lui Măruță. „Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu va mai accepta niciodată să meargă în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/bianca-dragusanu-atac-la-catalin-maruta-dupa-ce-fost-la-el-la-emisiune-am-fost

Bianca Drăgușanu, atac la Cătălin Măruță după ce a fost la el la emisiune: „Am fost avertizată să nu mă duc”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava