• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Recent, Bianca Drăguşanu (34 de ani) şi Oana Roman (39 de ani) şi-au aruncat reproşuri dure. Totul a pornit din cauza unor comentarii pe care fiica fostului premier le-a lăsat pe o reţea de socializare, la adresa roşcatei, potrivit click.ro.

“Oana este foarte inteligentă şi are un discurs de invidiat. Eu chiar nu înţeleg de ce a avut acestă reacţie.”, a mărturisit Bianca, la emisiunea “Wowbiz”, de la Kanal D, potrivit sursei citate.

Bianca Drăguşanu susţine că nu înţelege gestul Oanei. “Imi permit să o acuz că a fost ipocrită şi că nu a avut destul de multe argumente”, a adăugat Bianca, potrivit aceleiaşi surse.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/bianca-dragusanu-razboi-cu-oana-roman-fost-ipocrita

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava