Concert pascal
MOPAN Suceava

Biana Drăgușanu a fost deranjată că Iulia Albu a pus-o într-o lumină negativă în rubrica „Poliția Modei”, de la Antena Stars, alături de fostul concurent de la “Chefi la cuțite”, Răzvan Babană. Aceștia au analizat alegerile vestimentare ale câtorva vedete din showbiz-ul românesc, iar printre “țintele” lor s-a numărat și Bianca Drăgușanu, notează click.ro.

„Mie mi se pare că ea arată mult mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată.”, a spus fostul concurent de la “Chefi la Cuțite”, potrivit sursei citate.

În schimb, Iulia Albu a spus despre ea că întrece măsura cu prelucrarea imaginilor pe care le prezintă în spațiul public, iar subțierea exagerată a taliei nu o avantajează.

Prin intermediul impact.ro, Bianca I-a recomandat acesteia să fie atentă la ceea ce spune, pentru că se poate enerva și nu se știe ce spune la nervi. „Ea orice ar face a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac PR gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gipsy gueen”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/bianca-dragusanu-o-desfiinteaza-pe-iulia-albu-409736.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava