MOPAN Suceava

Bianca Drăgușanu este singura vedetă care povestește cu nonșalanță despre toate operațiile ei atât la televizor, cât și pe conturile ei de socializare, potrivit click.ro. Îi place tot ce înseamnă nou în materie de tehnologie estetică și este o abonată a saloanelor și clinicilor estetice. Click! a aflat, în exclusivitate, că diva showbiz-ului românesc urmează să scoată 30.000 de euro din conturi pentru o nouă intervenție.

Queen B., așa cum este numită Bianca Drăgușanu de fani, are planuri mari în ceea ce privește propria persoană, căci atenția este toată asupra ei. Până la urmă, astfel a reușit să strângă sute de mii de euro, să-și cumpere o casă de lux, bolizi de zeci de mii de euro și să plece în vacanțe scumpe. Bianca îți vinde imaginea pe bani grei, dar și când e vorba să plătească, atunci merge la cei mai buni medici, unde sumele pe care le lasă în cabinete sunt de ordinul zecilor de mii.

Click! a aflat că diva showbiz-ului românesc urmează să-și schimbe dantura, astfel că fațetele și implanturile vechi vor fi schimbate cu unele de ultimă generație, costă nici mai mult, nici mai puțin de 30.000 de euro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/bianca-dragusanu-o-noua-interventie-de-30000-de-411325.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava