MOPAN Suceava

Bianca Drăgușanu este pe punctul să bifeze a treia căsătorie! Blonda a făcut lumină și a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor în aceste zile: dacă se mărită sau nu cu Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cuplat în vacanța petrecută împreună în Maldive. Cea care i-a dat de gol și a divulgat planul căsătoriei celor doi îndrăgostiți este fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu. „Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, a declarat Bianca Drăgușanu marți, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/bianca-dragusanu-recunoaste-relatia-cu-gabi-badalau-da-ma-marit-treia-oara-o-sa-fie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava