Concert pascal
MOPAN Suceava

Încurcate sunt căile dragostei! După cearta cu scântei, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat şi s-au îmbarcat în cel mai luxos zbor spre Hong Kong. Deşi călătoria a fost lungă, cei doi porumbei nu s-au plictisit în cele 14 ore cât au stat în aer, căci s-au răsfăţat în propria lor cabină, ca la un hotel de cinci stele cu room service, notează click.ro.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu pot sta unul fără altul şi au demonstrat-o încă o dată. Cei doi s-au certat imediat după aniversarea de 37 de ani a blondei ( n.r. 6 martie), dar se pare că omul de afaceri a reuşit să o facă pe blondina să se întoarcă la el. „Alex ştie a greşit mult faţă de Bianca şi a încercat să facă tot posibilul să obţină iertarea. A luat-o pe sus şi s-a trezit la aeroport. Îi aşteaptă o vacanţă de câteva zile în Hong Kong unde vor clarifica situaţia lor. Un lucru este sigur, nu pot sta mai mult de două săptămâni unul fără celălalt, aşa că cel mai probabil sunt sentimente puternice la mijloc!”, au mărturisit surse din anturajul vedetei pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-bianca-dragusanu-vacanta-de-lux-cu-alex-bodi-cat-l-costat-impacarea

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava