Concert pascal
MOPAN Suceava

Bianca Drăgușanu nu a mai rezistat și a rupt tăcerea! A povestit cu lux de amănunte dedesubturile relației ei de un an cu Gabi Bădălău! Bianca se mutase la iubitul ei, dar mama acestuia, Rodica Bădălău, i-ar fi făcut zile fripte. Bianca spune că femeia a vrut să-i despartă cu orice chip și chiar a reușit, potrivit click.ro.

Pentru prima dată de la începuturile relației ei cu omul de afaceri Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu spune lucrurilor pe nume! Bianca a intrat, în direct, vineri seară, la „Xtra Night Show” (Antena Stars), și a dezvăluit detalii neștiute până acum din relația ei cu Gabi Bădălău. A dezvăluit că se iubesc cu patos de un an de zile, s-au mutat împreună, dar mama acestuia a făcut tot posibilul, în ultima vreme, să-i despartă. Bianca s-a mutat acum înapoi în apartamentul ei, iar Gabi Bădălău a avut o ieșire în decor cu Andreea Diaconu, o tânără cu care a încercat s-o facă geloasa pe Bianca. Deși Bădălău s-a întors, spășit, să-i spună Biancăi că tot pe ea o iubește, blonda nu vrea să mai continue relația cu el.

Bianca Drăgușanu spune însă că nu aventurile lui Gabi Bădălău o pun pe fugă ci, mai degrabă, mama acestuia, care nu o suportă. ”Părinții lui au o problemă cu mine. Mă-sa, ta-su! M-a durut! Nu am înțeles de ce! Mi se pare absurd să judeci un om din cauza unei imagini. O înțeleg și pe mama lui. Își apăra puiul! Băi, dar nu mă cunoști! Mama lui crede că eu beau, că mă droghez! Nu sunt perfectă, dar dacă mama lui nu mă vrea… eu nu am atins un așa grad de depravare în viața mea. Îl mut la mine cu totul eventual, dacă mama lui nu mă vrea.”, a spus Bianca, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/bianca-dragusanu-viata-grea-acasa-la-gabi-badalau-m-am-saturat-de-ma-sa-si-de-ta-su

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava