MOPAN Suceava

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din comuna Zvoriştea a fost introdus în arestul poliţiei după ce la începutul acestei săptămâni a accidentat mortal un biciclist. Accidentul a avut loc pe un drum judeţean din comuna Zvoriştea. Biciclistul, un bărbat de  62 ani din localitate, era echipat cu vestă reflectorizantă, iar în timp ce se deplasa cu bicicleta prevăzută cu sistem de iluminare pe timp de noapte faţă-spate a  fost accidentat mortal de un autoturism care a părăsit locul faptei.
În urma măsurilor întreprinse de polițiști autorul accidentului a fost identificat ca fiind un tânăr de 27 de ani din comuna Zvoriştea, fără permis de conducere,  care a condus autoturismul identificat în curtea locuinţei cu mai multe avarii în partea din faţă. Bărbatul fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, a bărbatului de 27 de ani, care a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava. În continuarea cercetărilor la data de  25 decembrie a.c., tânărul de 27, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere, a fost prezentat Judecătoriei Suceava, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile. Autorul accidentului a fost reintrodus în arestul I.P.J. Suceava.

Biciclist accidentat mortal de un tânăr care a condus maşina beat şi fără a avea permis, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava