• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un biciclist a fost rănit după ce a fost acroşat de o autoutilitară cu remorcă. În după amiaza zilei de sâmbătă, la intersecţia dintre str. Ştefan cel Mare cu str. Voroneţ, din oraşul Gura Humorului, un bărbat de 40 ani, în timp ce conducea autoutilitara ce tracta o remorcă-platformă, datorită nepăstrării unei distanţe laterale suficiente faţă de un localnic de 59 ani, care circula pe bicicletă pe marginea părţii carosabile, în acelaşi sens de mers, l-a acroşat, proiectându-l pe carosabil. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului. Atât conducătorul auto, cât şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care, conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava