MOPAN Suceava

Primăria municipiului Radauti a cheltuit de la buget 128.000 de lei pentru activitatile desfasurate in perioada 28 noiembrie cand s-a sarbatorit Ziua Bucovinei si 6 ianuarie cind a avut loc Revelionul pensionarilor. Asa arata un bilant intocmit de purtatorul de cuvint al Primariei Radauti, Bianca Cepil, bilant pe care il prezentam integral.

INFORMARE
privind bilanțul activităților prilejuite de Sărbătorile de iarnă 2018

„Fiind în An Centenar, Primăria municipiului Rădăuți a marcat programul Sărbătorilor de iarnă – 2018, printr-o serie de manifestări și evenimente deosebite, care au debutat în data de 28.11.2018 cu sărbătorirea Zilei Bucovinei și s-au încheiat în data de 06.01.2019 cu Revelionul pensionarilor.
În toată această perioadă, autoritățile administrației publice, în colaborare cu alte instituții și organizații locale, au desfășurat ample activități culturale, artistice, educative sau de divertisment ce au captat atenția unui public larg, ce a depășit, de cele mai multe ori, limita administrativ- teritorială a municipiului nostru.
Astfel, au avut loc momente comemorative, expoziții, spectacole, s-au împărțit cadouri copiilor, s-au desfașurat activități cu specific tradițional și de divertisment.
În noaptea zilei de 31 decembrie, Revelionul ne-a adus în compania Roxanei Nemeș și a trupelor Narcotic Sound și ToDay, fiind finalizat cu un impresionant spectacol pirotehnic.
Comisia de organizare a vegheat la încadrarea tuturor acțiunilor în cadrul de reglementare legal, beneficiind de sprijinul instituțiilor cu atribuțiuni în asigurarea ordinii și liniștii publice și a celorlalte instituții implicate. La finalul perioadei de desfășurare a sărbătorilor, am constatat cu mulțumire, faptul că nu s-au petrecut fapte de indisciplină sau de tulburare a ordinii și a liniștii publice sau de altă natură care să denatureze scopul propus de autoritățile locale.
Am apreciat faptul că la evenimente au participat un număr de aproximativ 10.000 de persoane, alte câteva mii alegând să vizioneze spectacolele și știrile la posturile locale de televiziune. De altfel, numai la Revelion au fost prezente circa 3.000 de persoane care au avut plăcerea de a viziona spectacolul artistic și focul de artificii în aer liber.
Implicarea financiară a bugetului local a fost una medie, în sensul că s-a alocat doar suma de 128.000 lei. În schimb, satisfacția celor implicați a fost una maximă, mai ales prin prisma faptului că din suma totală, circa 33.500 lei au fost cheltuiți pentru cadourile oferite copiilor din municipiu. Un alt punct de interes din cadrul activităților a fost Revelionul pensionarilor, unde au participat 192 persoane din această categorie, beneficiind de un meniu special, muzică live și șampanie, pentru numai 13.000 lei.
Am sărbătorit evenimente istorice importante, am oferit cadouri copiilor de Sfântul Nicolae, am primit colindători și am întâmpinat Sărbătoarea Nașterii Domnului cum se cuvine, am urat și am petrecut împreună cu vârstnicii, într-o perioadă ce se dorește a fi sărbătorită an de an, în spiritul tradițional al Bucovinei. Am adus elemente de noutate, am evoluat față de anul anterior și promitem să îmbunătățim activitățile în anul ce va urma.
Administrația publică locală nu va conteni să ofere cetățenilor municipiului bună-dispoziție, servicii artistice și de divertisment, să-i implice în acțiuni comemorative, să-i cointereseze în păstrarea și perpetuarea valorilor tradiționale sau să acționeze în interesul comunității.
Suntem optimiști cu privire la viitor și dorim tuturor sănătate și împliniri proprii”.

Cepil Bianca,
Purtător de cuvânt
Primăria municipiului Rădăuți

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava