MOPAN Suceava

Directorul Executiv al Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, informează pensionarii şi asiguraţii că pentru seria 19 a biletelor de tratament,ultima din acest an, au fost alocate instituţiei, un număr total de 241 bilete de tratament. Din totalul de 241 bilete de tratament alocate instituţiei, un număr de aproximativ 100 de bilete sunt pentru staţiunea Vatra Dornei.

La data prezentului comunicat, din cele 241 bilete, au fost ocupate 196, iar 45 bilete de tratament au rămas disponibile,astfel încât persoanele interesate, care au calitatea de pensionari/asiguraţi, se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, în vederea repartizării unui bilet de tratament,în limita numărului de locuri disponibile.

Biletele de tratament disponibile, vizează staţiunile Amara, 1 Mai, Căciulata, Herculane, Olăneşti, Lacul Sărat, Moneasa şi Pucioasa, iar plecarea în staţiune se face în intervalul 28.11.2018 – 03.12.2018.

„Celor 45 de bilete de tratament disponibile, li se adăuga şi numărul de bilete de tratament la care beneficiarii renunţă.Astfel,din totalul biletelor ocupate până la acest moment, 196, există persoane care au informat telefonic, că intenţionează să renunţe la plecarea în staţiune, motiv pentru care, invităm persoanele interesate, care au calitatea de pensionari,respectiv asiguraţi, să se adreseze Casei Judeţene de Pensii Suceava, în vederea alocării unui bilet de tratament şi din cele la care s-a renunţat.Aşa cum am arătat anterior, din totalul de 241 bilete de tratament alocate instituţiei, un număr de aproximativ 100 de bilete sunt pentru staţiunea Vatra Dornei, staţiune situată în partea sud-vestică a judeţului Suceava, în Depresiunea Dornelor. În cazul în care nu vor exista solicitări pentru aceste bilete de tratament, ele vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice”, a spus Boliacu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava