MOPAN Suceava

Biletul unic de vizitare pentru adulți la Muzeul Național al Bucovinei se majorează anul viitor de la 40 la 44 de lei ca urmare a creșterii costurilor de întreținere a spațiilor muzeale. În baza biletului pot fi vizitate: Muzeul de istorie, Cetatea de Scaun, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Știintele Naturii, Hanul Domnesc și Casa Memorială ,,Simion Florea Marian”. În schimb  au  fost  introduse  tarife  reduse  biletul  unic  de  vizitare și ofertele speciale ale biletelor de vizitare pentru pensionari, la nivelul a 50% din costul biletelor pentru adulți.

S-a mai majorat taxa de participare la activități de pedagogie muzeală/ activități educaționale (ateliere cu durata de minim o săptămână cu lectori/îndrumători externi sau  interni remunerați), de la 30 lei, la 40 lei/persoană/săptămână.

S-au introdus două noi taxe: taxa de acces bibliotecă/fonduri documentare-10 lei maxim 5 solicitări și taxă copiere/scanare/fotografiere documente întrucât sunt solicitari în acest sens între 1 leu și 50 de lei pagina. Celelate taxe și tarife sunt menținute la nivelul anului 2021. Taxele și tarifele au fost aprobate în ultima ședință a Consiliului Județean.

Iată taxele și tarifele percepute de Muzeul Național al Bucovinei în anul 2022:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava