Concert pascal
MOPAN Suceava

Bill Cosby, în vârstă de 80 de ani, a fost condamnat pentru agresiune sexuală, miercuri, şi riscă să petreacă restul vieţii sale în închisoare, informează contactmusic.com.

Bill Cosby a fost găsit vinovat că a drogat şi a abuzat sexual o femeie în urmă cu 14 ani şi riscă să petreacă până la 10 ani de închisoare pentru fiecare dintre cele trei dăţi în care a abuzat-o sexual pe Andrea Constand, în vârstă de 45 de ani, la locuinţa sa din Philadelphia.

Juriul, format din şapte bărbaţi şi cinci femei, a deliberat timp de 14 ore, după un proces care a durat două săptămâni, desfăşurat în tribunalul din Norristown, comitatul Montgomery, Pennsylvania.

Avocatul lui Cosby, Thomas Mesereau, le-a spus reporterilor că va contesta această condamnare. Mai mult, starul a spus, anterior, că toate relaţiile sexuale pe care le-a avut au fost consimţite, iar avocaţii lui au declarat că femeile care îl acuză pe actor inventează poveşti, sperând să obţină avere şi faimă.

Deşi Bill Cosby ar putea să fie petreacă până la 10 ani în închisoare pentru fiecare incident, un ghid de pronunţare al sentinţelor al acestui stat sugerează un termen de mai puţin de 10 ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava