Concert pascal
MOPAN Suceava

Bill Murray va apărea în relansarea filmului alături de colegul său de platou din producția originală Dan Akryod, scrie contactmusic.com.

A fost confirmat faptul că actorul va avea o apariție în filmul lui Paul Feig, ce urmează să fie lansat cu o distribuție în mare parte feminină, conform The Hollywood Reporter. Starul, în vârstă de 64 de ani, l-a interpretat pe doctorul Peter Venkman în pelicula originală din anul 1984, iar apoi a reluat acest rol în continuarea din 1989, ´Ghostbusters II´.
Reboot-ul francizei are în rolurile principale figuri feminine în pielea cărora vor intra Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon și Leslie Jones. Acestea vor alcătui grupul vânătorilor de fantome, iar Chris Hemsworth va deține un rol secundar. Apariția filmului în cinematografe va avea loc pe 22 iulie 2016.

Implicarea lui Murray în această relansare poate fi o surpriză pentru unii, din moment ce actorul a făcut declarații în privința reticenței sale de a mai face parte dintr-o a treia peliculă ´Ghostbusters´. Vorbind cu David Letterman la începutul acestui an, vedeta a punctat că ezitarea lui în a reapărea în cadrul francizei se bazează pe faptul că ´Ghostbusters II´ nu a fost la fel de bine primit ca primul film, potrivit contactmusic.com.

Dar Murray nu va fi singurul membru al distribuției originale care își va face apariția în acest reboot. Dan Akryod a filmat deja pentru rolul său, despre care s-a speculat că ar fi cel al unui șofer de taxi implicat într-o altercație cu personajul lui Kristen Wiig, Erin Gilbert.

Luna trecută Indie Revolver a informat că Akryod are și replica emblematică: ˝Nu mi-e frică de nicio fantomă!˝, în timpul scenei, iar răspunsul personajului lui Wiig este: ˝Ce ai spus e o dublă negație! Asta înseamnă că ți-e frică de fantome!˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava