MOPAN Suceava

Billie Eilish a visat mereu să poarte o rochie „adevărată” de bal și a făcut-o la Gala Met, recent. Însă, inițial, plănuia să îmbrace una într-o culoare șocantă, notează contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘bad guy’ a pășit pe covorul roșu, la Metropolitan Museum of Art, luni, într-o rochie de bal spectaculoasă, cu trenă lungă, creație a designerului Oscar de la Renta, inspirată de ținuta pe care Marilyn Monroe a purtat-o în 1951 la gala de decernare a premiilor Academiei Americane.  Eleganța și senzualitatea apariției sale a contrastat puternic cu stilul ei vestimentar obișnuit.

Inițial însă, Billie a avut o altă viziune asupra vestimentației sale. Aceasta s-a schimbat după ce a adus un omagiu celor mai frumoase femei de la Hollywood, pozând în iunie pentru coperta revistei britanice Vogue.

Directorul stilistic al British Vogue, Dena Giannini, care s-a ocupat de look-ul cântăreței în vârstă de 19 de la Met Gala, a spus, potrivit contactmusic.com: „Billie a plănuit să meargă la Met Gala, pentru prima dată, înainte de izbucnirea pandemiei. Ea a visat mereu să poarte o rochie adevărată de bal – în special ceva cu corset, condusă de dragostea pe care a avut-o în copilărie pentru păpușile Barbie – dar își dorea ceva într-o culoare verde-acid, sau ceva asemănător. După ce a pozat pentru coperta revistei Vogue, însă, stilul ei a început să evolueze. După ce ne-am uitat împreună la un milion de fotografii, am decis împreună să alegem rochia semnată de Oscar de la Renta pentru Met Gala.”

Billie a avut și un mesaj important de transmis designerilor. Le-a cerut să renunțe la confecționarea de haine din blănuri de animale, ea însăși acceptând să participe la Met Gala cu condiția ca Oscar de la Renta să facă acest pas și să devină un brand prietenos cu animalele.

Met Gala, numită formal The Costume Institute Gala (Gala Institutului de Costume), este un eveniment anual de strângere de fonduri în beneficiul Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York. Tradițional, evenimentul are loc în luna mai, însă, anul acesta, din cauza pandemiei, gala a fost reprogramată pe 13 septembrie. Tematica MET Gala 2021 a fost ‘In America: A Lexicon of Fashion’, inspirația pentru ținutele purtate venind, astfel, de la simbolurile americane ce au influențat trasarea unor tendințe în lumea modei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava