Concert pascal
MOPAN Suceava

Billie Eilish și-a anunțat fanii că va lansa un ‘photobook’ și un ‘audiobook’ – creat și narat chiar de ea. Artista le va povesti fanilor despre copilăria și despre cum a ajuns celebră.

Într-un comunicat oficial, se arată: „Acest album audio va fi fără asemănare – va prezenta cu sinceritate drumul parcurs până acum de ea – cu propriile cuvinte ale lui Billie.”

Cât despre albumul cu fotografii, care va fi lansat pe 11 mai, artista în vârstă de 19 a spus, potrivit contactmusic.com: „Am petrecut foarte multe ore, pe parcursul a foarte multe luni, căutând prin albumele de familie și prin arhive – am ales chiar eu fiecare fotografie din această carte. Sper că vă va plăcea la fel de mult cum îmi place mie.”

În luna decembrie, documentarul de pe Apple TV ‘Billie Eilish: The World’s A Little Blurry’ a primit un trailer cuprinzător. Documentarul ce spune povestea emoționantă a lui Billie Eilish va fi lansat pe 26 februarie atât pe Apple TV+, cât și în cinematografe.

În urmă cu un an, Billie Eilish participa pentru prima oară la o gală Grammy, fiind marea câștigătoare a serii. Tânăra artistă a câștigat în 5 din cele 6 categorii în care fusese nominalizată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava