Concert pascal
MOPAN Suceava

Billy Ray Cyrus este ferm convins că prestația fetei sale, Miley Cyrus, de la MTV Video Music Awards, a fost inofensivă, adăugând: ”Aș fi făcut la fel”, potrivit contactmusic.com.

Fosta Hannah Montana a șocat publicul și telespectatorii din prima clipă în care a pășit, duminică seară, pe scena MTV VMA. Vedeta în vârstă de 20 de ani a coborât pe scenă plină de energie, îmbrăcată foarte sumar, mişcările ei fiind total diferite de cele de pe vremea în care o interpreta pe Hannah Montana. La un moment dat, Miley s-a dezbrăcat, rămânând numai cu un sutien mulat din latex, culoarea pielii, asortat cu chiloţii, și a cântat alături de Robin Thicke, melodia „Blurred Lines”, abordând, ajutată de o mănușă uriașă, mișcări lascive care au lăsat audiența cu gura căscată.

Mișcările ei au atras o mulțime de comentarii negative, dar tatăl ei, cântărețul Billy Ray Cyrus, este convins că fata lui nu a făcut nimic rău și, mai mult, a spus că el ar fi făcut la fel.

El a scris pe Twitter, potrivit sursei citate: ”Mile, dacă ‘twerking-ul’ ar fi fost inventat pe vremea mea… și dacă aș fi avut și eu o mănușă uriașă (foam finger)… aș fi făcut și eu la fel ca tine. Tata”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava