Sarbatoarea Muntelui 2019

Billy Ray Cyrus este ferm convins că prestația fetei sale, Miley Cyrus, de la MTV Video Music Awards, a fost inofensivă, adăugând: ”Aș fi făcut la fel”, potrivit contactmusic.com.

Fosta Hannah Montana a șocat publicul și telespectatorii din prima clipă în care a pășit, duminică seară, pe scena MTV VMA. Vedeta în vârstă de 20 de ani a coborât pe scenă plină de energie, îmbrăcată foarte sumar, mişcările ei fiind total diferite de cele de pe vremea în care o interpreta pe Hannah Montana. La un moment dat, Miley s-a dezbrăcat, rămânând numai cu un sutien mulat din latex, culoarea pielii, asortat cu chiloţii, și a cântat alături de Robin Thicke, melodia „Blurred Lines”, abordând, ajutată de o mănușă uriașă, mișcări lascive care au lăsat audiența cu gura căscată.

Mișcările ei au atras o mulțime de comentarii negative, dar tatăl ei, cântărețul Billy Ray Cyrus, este convins că fata lui nu a făcut nimic rău și, mai mult, a spus că el ar fi făcut la fel.

El a scris pe Twitter, potrivit sursei citate: ”Mile, dacă ‘twerking-ul’ ar fi fost inventat pe vremea mea… și dacă aș fi avut și eu o mănușă uriașă (foam finger)… aș fi făcut și eu la fel ca tine. Tata”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava