Concert pascal
MOPAN Suceava

Festivitatea de premiere a Galei Societății Civile, ediția 2016, va avea loc luni, 6 iunie, începând cu ora 20:00, în Sala Mare a Teatrului Național București.

“Binele din România se construiește în fiecare zi. Și se premiază într-o singură seară de gală”. Acesta este mesajul campaniei celei de-a XIV-a ediții a Galei Societății Civile, cel mai amplu proiect dedicat sectorului asociativ din România.

Începând cu anul 2002, Gala Societății Civile și-a propus să promoveze, să susțină și să premieze cele mai importante inițiative ale sectorului neguvernamental din România. În fiecare an, proiectele implementate de fundații, asociații, grupuri de inițiativă sau persoane fizice, înscrise în competiție, sunt analizate de un juriu format din specialiști în evaluare și implementare și personalități marcante ale societății românesti, cele mai importante dintre proiectele înscrise fiind premiate, în mod tradițional, în cadrul festivității de premiere a Galei Societății Civile.

În acest an au fost înscrise în competiție peste 200 de proiecte implementate de 127 de organizații din întreaga țară. Câștigătorii vor fi anuntați pe scena Teatrului Național, gazda evenimentului fiind Mircea Toma, psiholog, jurnalist, activist pentru drepturile omului – ActiveWatch.

“Pentru mine personal – și sunt convinsă că vorbesc în numele întregii echipe – festivitatea de premiere a Galei Societății Civile este un moment cu adevărat emoționant. Parcurg în fiecare an sute de proiecte, din toate domeniile de activitate, implementate în toate colțurile țării și chiar și acum, după atâția ani, sunt în continuare extrem de impresionată. Proiectele înscrise la Gală și oamenii din spatele lor ne arată nouă, tuturor, că și în România binele își face loc. Vă invit luni seară la Teatrul Național București să-i cunoaștem și să-i aplaudăm pe acești oameni care, prin implicarea și eforturile lor, reușesc să ne facă nouă, tuturor, viața mai bună” declară Florentina Loloiu, Director de Programe – Fundația Gala Societății Civile.

Mai multe detalii despre proiecte găsiți pe www.galasocietatiicivile.ro

***
Gala Societății Civile este un proiect al Fundației “Gala Societății Civile” și The INSTITUTE, Mișcarea Industriilor Creative.

Susținătorii Galei Societății Civile sunt KMG International, de zece ani partener principal, Fundația Vodafone România – sponsor fondator, BCR, Bursa Binelui, Avon România și Patru Mâini.

Parteneri media: Radio România Actualități, Radio România Burești FM, Radio România Cultural, News.ro, Evenimentul Zilei, Capital, The Epoch Times, Phoenix Media, Invent Media, IQads, Wall-Street, Șapte Seri, INSTITUTE, The Magazine, Blogunteer.ro

Parteneri tradiționali: Rusu+Bortun Brand Growers, Gavrilă & Asociații, Netvibes România, Media Image, 360 Revolution și Kaustik.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava