• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Miercuri, 13 martie, începînd cu ora 18.00, Biroul Francez din Suceava va fi gazda unei noi activități. Conform unui comunicat remis de Universitatea „Ștefan cel Mare”, elevi de la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” și Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, ambele din Suceava, dar și ai Colegiului „Vasile Lovinescu” din Fălticeni se vor reuni pentru a aduce un omagiu limbii franceze și francofoniei. Tinerii, coordonați de profesoarele Mihaela Șerban, Corina Baida, Loredana Gașpar, Oana Fodor, Mihaela Pînzariu și Aura Mihoc, vor cînta, recita și interpreta scenete pentru a marca apartenența la valorile promovate de francofonie. Momentele artistice vor fi completate de prezentări ale unor personalități ca George Enescu și Constantin Brîncuși. Intrarea este liberă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava