• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bittnet și Globalworth, două companii cu o puternică prezență și activitate la Bursa de Valori București (BVB), au primit recunoaștere internațională la a patra ediție a Premiilor Pieței de Capital din Europa Centrală și de Est, care a avut loc pe 12 septembrie în Varșovia. Gala de premiere aduce anual în prim-plan cele mai importante realizări ale companiilor listate din piețele de capital din regiune.

Bittnet (BNET) a primit premiul la categoria „Cel mai bun departament de relații cu investitorii al unei companii listate din Europa Centrală și de Est”. Bittnet este o companie antreprenorială românească din sectorul IT, înființată în 2007, și e prima companie IT din România care s-a listat pe piața AeRO operată de BVB. Acțiunile companiei au intrat la tranzacționare în 2015.

Globalworth Real Estate Investment Limited, cea mai importantă companie de investiții imobiliare din Europa Centrală și de Est, are două emisiuni de obligațiuni corporative care au fost admise la tranzacționare la BVB, fiecare în valoare de 550 de milioane de euro. Compania a fost premiată la Varșovia pentru „Tranzacția anului pe piața de fuziuni și achiziții”. Globalworth a devenit principalul investitor pe piața de clădiri de birouri din România și a pus bazele unei platforme semnificative de investiții în Polonia, printr-o participație de 72% în Globalworth Poland, denumit anterior Griffin Premium RE.. N.V. (GPRE).

„Investitorii internaționali, ca și investitorii români, încep să aprecieze activitatea și strategia companiilor prezente la BVB, fie pe segmentul de acțiuni, fie pe segmentul de obligațiuni, ceea ce e un indicator clar că piața de capital din România se dezvoltă multidimensional, atât local, cât și regional”, a declarat Adrian Tănase, CEO al BVB.

La cea de-a patra ediție a Premiilor Pieței de Capital din Europa Centrală și de Est, pe lista scurtă s-au aflat 79 de companii, care au concurat la 19 categorii. Juriul a fost format din experți din comunitatea financiară din regiune și internațională. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial www.ceecapitalmarketsawards.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava