MOPAN Suceava

Împătimiţii de cumpărături sunt aşteptaţi de Black Friday la Iulius Mall Suceava, unde vor găsi promoţii tentante. Cei care doresc să cumpere cadouri pentru Moş Nicolae sau Crăciun, la preţuri mai mici, sunt aşteptaţi vineri, 29 noiembrie 2013, în magazine.
Pasionaţii de shopping vor putea să îşi completeze garderoba cu articole la tarife mai avantajoase cu până la 50% de la Bigotti, Kenvelo şi Valerio Studio şi cu până la 30% de la Steilmann, Motivi, Janice şi Jolidon. Cei care adoră promoţiile pot face o vizită la magazinele: H&M, Nichi Cristina Nichita, Dovani, Blue 63 şi Adidas -20%, Paolo Bertolucci şi America Skate -15%, Mondex -8%.
Şi magazinele de încălţăminte vor avea oferte de Black Friday. Deichmann şi Salamander propune discount-uri de până la 50%, La Scarpa de până la 30%, iar Coly va oferi reduceri în funcţie de mărimea la încălţăminte.
De Vinerea Neagră s-au pregătit şi magazinele pentru copii. Evel Mod îi va răsfăţa pe prichindei cu reduceri de până la 70%, Louise de până la 50%, în timp ce Dinoland le va oferi vouchere de 50 de lei pentru fiecare achiziţie de peste 100 de lei.
Amatorii de bijuterii pot vizita magazinele Janette, unde vor fi reduceri de până la 50%, Sabrini, de până la 30%, şi Atlantis Gold, de până la 15%. Şi cei care adoră cosmeticele vor avea prilejul de a cumpăra produse cu până la 10% mai ieftine, de la magazinele Elgon şi Mystical. Discount-uri de până la 50% vor fi şi la decoraţiunile Valentini Bianco, în timp ce articolele Cărtureşti vor avea preţuri reduse cu până la 10%. Promoţii spectaculoase, de până la 70%, sunt propunerea Top Shop, iar reducerile continuă şi la alţi operatori care oferă servicii. În plus, de Black Friday, restaurantele din food court au pregătit meniuri delicoase şi chiar oferte apetisante.
Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe www.iuliusmall.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava